четвъртък, 28 юни 2012 г.

Алонсо показва съперници чисти двойка колела

Фернандо Алонсо на Ферари, като запален Колоездене фен, той е, направи breakaway и сега е на останалата част от Формула 1 пакет, за да го reel.

Това ще бъде лесно независимо, дори ако колата му не все още е най-бързите.

Испанският конкистадор чрез разбъркване победа в дома си европейски Grand Prix във Валенсия в неделя го прави първото повторение победител в осем състезания на напълно непредсказуемо сезон.

Този успех може да е било срещу неравностите, с Алонсо таксуване към победа преди генератора и начална 11 по мрежата и Червената Бул Себастиян Фетел на полюс неизправност приведе колата му спиране докато водещи.

Още двойно световен шампион сега е се разтърси предпазена от Червената Бул Марк Уебър второ място, с на Макларън Люис Хамилтън, следващите три точки зад 20 точки.

Неделя е негов 20 последователни раса в точките, оперативното протягане обратно към Валенсия миналия юни, и само две от тези материали са били извън Топ 5.

Със седем различни победителите в първите седем раси съгласуваност е била името на играта и Алонсо, многократно получаване повече от колата от всеки, който би мисълта възможно, е бил образеца.

"Тази победа е много важно защото основните конкуренти в шампионата някои проблеми. Надеждност е ключов фактор за тази година и трябва да рейтинг точки всеки път,"казва основни Стефано Доменикали Ферари.

ТРУДНО УИКЕНД

До неделя, шампионата съперници са всички са плътно bunched и никой управление за да получите повече от седем точки изчистете отгоре след първата надпревара на годината.

Бритън Хамилтън, който е оставен фюминг след сблъсък с венецуелски пастор Малдонадо Уилямс pitched го в стената и от състезанието на предпоследната колената, пристигат в Испания, изчистване на две точки от Алонсо.

След като последния месец Монако Grand Prix Алонсо е три точки изчистване на Фетел, който е бил ниво отгоре с испанският конкистадор след на испанската голямата награда в Барселона.

Фетел, от своя страна, е четирите точки, ясно в началото след в Бахрейн състезанието през април, докато Хамилтън е водещ на две точки след Китай и Алонсо е 5 точки напред след Малайзия през март.

Испанският конкистадор сега е да сложи ясна разстоянието между него и останалите, но има много мили, за да покрие и планини да изкачва с повече от половината сезон напред.

Тя може да отнеме съперници няколко раси да намалят разликата, обаче, дори и ако те ще бъдат посочването на техните собствени механичен нещастията да показва колко бързо може да промени ситуацията.

"На Фернандо завършва всяка раса, е управлявал брилянтно... но той ще има трудно уикенд в определен момент," казва Бул екип принципал Кристиан Хорнър, чиято съвети за Фетел в неделя е "подържа си брадичката, е дълга първенство и той ще се върне към вас."

Ферари също знаят на Алонсо управление е flattering си автомобил и те трябва да се от го запазите подобряване след бавна Старт на сезона.

На Фетел господство на практика и квалифицирани в Валенсия, както и начина, по който той изчезна в разстоянието от началото на състезанието, оставят не съмнения относно точно колко бърза Червената Бул е.

Лотос, също е много бързо в sweltering условия, докато Макларън продължава да взривят горещо и студено.

"Колата е на друго ниво от това, което сме наблюдавали в началото на сезона, но все още не е колата, която е най-бързо," Доменикали каза пред Репортери.

"Червена бика, който съм виждал този уикенд е най-бързо от гледна точка на чиста производителност. В състезанието, той е бил водещ удобно ходът е много силна. Това е нещо, ние трябва да погледна."

© Ройтерс

Няма коментари:

Публикуване на коментар