четвъртък, 28 юни 2012 г.

Трябва да сте имали няколко P1s - Haslam

Леон Haslam вярва, BMW са "много близки" за осигуряването на тяхната първа победа на сезона след липсва на няколко P1s.

Англичанинът вече е установила сам в подиумната пет пъти тази кампания, но той все още е да достигне на горното стъпало, завършвайки втори два пъти и трети на три пъти.

Haslam, който разрушили му пищяла на десния и левия глезен в сезон-отварящата в Австралия, е дошъл близки по няколко пъти въпреки. Той разбил докато водещи в Асен докато Джонатан Риа откраднал победа при Донингтън парк след последната ъгъл сблъсък.

Въпреки пречки 29-годишният чувства, отборът не са твърде далече от претендиране си първия победа на 2012 г.

"През първата половина на сезона е бил възходи и падения. Вече имах много podiums и аз трябва да са имали най-малко два или три победи,"каза той.

"Но е много трудно постижима първата половина на сезона, с разбиване крака ми, сривове във в олово, като се взема, докато водещи и някои други малко проблеми.

"Ние пропуска навън на много точки но все още са много близки. Така че ние сме много уверен, сграда до втората част от сезона. Ние знаем, можем да спечелите и мисля, че можем да биеш за подиумната всеки уикенд. Ние просто трябва да се съсредоточи върху тази цел."

Superbikes първенство ходове в Испания тази седмица с около осем провежда в Motorland Арагон.

Haslam признава, че песента е настина, но въпреки това е гледам напред към предизвикателство.

"Арагон е нов писта; миналата година е първият път за всички,"каза той.

"Много от отборите са сега намерили това, което те трябва на мотор и от множеството нагоре. Много отбори са тествани там. Това ние миналата седмица и ние също, че добрите настройки за тази верига, така че аз съм гледам напред отново към състезанието.

"Миналата година не е най-доброто от уикенди за нас, Троя започва ръката си и имах доста средните резултати. Но за това време всъщност радвам да отива там. Линията е настина; тя има много от ъглите, които Дръж към вас. Тя не е верига, която подхожда на агресивен езда стил; тя е по-бърз и течлив. Вие трябва да бъдат много точни с вашите линии и вашата инсталация, но с тези факти имате добра състезателни."

© Планета спорт

Няма коментари:

Публикуване на коментар