четвъртък, 28 юни 2012 г.

Маса, lapped от съотборник Алонсо

Фелипе маса борби на Ферари хит, ниска точка в Европейския голяма награда в неделя, когато той гледа съотборник Фернандо Алонсо набедрени му по пътя към драматична победа.

Маса на бъдеще с Ферари е бил предмет на спекулации всички сезон, слухове, че сигурни да продължи след като той пускани от 13 място начало да завършите 16ти зад редовни backmarkers, включително двойка на Caterham автомобили и на Marussia Чарлз снимка.

"Какво искате да ми каже? Нищо не е точно за мен днес,"казва маса.

31-Годишният бразилски е забавен от щети на колата му причинени от отломки, преди да Kamui Кобаяши на Заубер го ударите на скута 10. Състезанието отговорници управлява Кобаяши да бъде вина и той ще бъде penalised мрежа на пет петна в британската GP в следващия рунд.

Решението предоставя малко утеха маса.

"Аз съм много разочарован защото имах добри темпо и да подържа с групата, Фернандо, е бил в," каза той. "Тогава там е сблъсък с Кобаяши и имах завърши в точки изпарява надежда."

Маса, който печели тук през 2008 от полюс когато дойде в рамките на една точка на първенството, не е приключило по-добре от шесто място този сезон.

Ферари екип принципал Стефано Доменикали наскоро каза на немски, медии, двукратния световен шампион Себастиян Фетел на Червената Бул ще направи добра бъдещо съотборник за Алонсо.

В неделя Доменикали поддържа маса от прехвърлянето на отговорността си Слабият резултат на сигурната и грешките на другите.

"(It's) срамота за Фелипе, който наистина е удари с един нещастието след друг," каза той. "Той е започнал в фини стил и е всичко в ръка, за да получите добър резултат".

Докато маса прецених чрез намотка улични верига, Алонсо изтеглила изключване на един от най-драматичните comebacks неговата успешна кариера, Рали от 11 място начало да претендира за победа и с я първо място в шампионата класиране.

Каза, "Аз съм доволен за Алонсо, който е управлявал фантастично раса, но има и някои горчивина както днес могат да са много хубаво за двата от нас," маса.

След осем раси маса е 100 точки зад Алонсо в оставащите.

© Сапата - AP

Няма коментари:

Публикуване на коментар