четвъртък, 24 май 2012 г.

Повече банки, добавени към F1 IPO състав

Морган Стенли, Испания на Banco Сантандер, Сингапур на руски Комуникационен група andMalaysia CIMB ще се присъединят към банки, работи по на формула 1 планираните флотация в Сингапур, ППП докладват във вторник.

Четирите ще действа като bookrunners, след като UBS и Голдман Сакс са наети по-рано този месец да поведе очакваните $2 милиарда първично публично предлагане, каза ППП, собственост на Томсън Ройтерс услуга.

Формула едно управление прави презентация в Лондон зимно Hotel анализатори от банки включени в плана, източници най-близо до сделката казал Ройтерс.

Не е имало непосредствена коментар от някое от банките име.

UBS и Сантандер са спонсори от Формула 1, 20-раса верига, която турове света и Изчертава аудитория оценената телевизия от над 500 милиона за всяка голяма награда.

Частни капиталови фирма, CVC столица партньори, която притежава 63.4 процента от Формула 1, гледа списък част от premier моторни състезания за дейност в Сингапур, но ще продължи да притежават дялове, източници казал Ройтерс преди това.

Опис на основата на Азия ще помогне компанията натиснете на региона интерес в международни спортни марки. Английски футбол шампиони на Манчестър Юнайтед също са разглеждани списък в Сингапур, но поставят планове на трюма последния септември поради на колебанията на пазара.

© Ройтерс

Няма коментари:

Публикуване на коментар