петък, 6 април 2012 г.

Мерцедес, да отключите темп в Китай

Мерцедес пропусна марката в първите две състезания от Формула 1 сезон, но те знаят какво се е случило и трябва да направи по-добре в Китай следващата седмица, съгласно отбор главницата, Рос Браун.

Седем пъти световен шампион Михаел Шумахер и сътрудник-германски Нико Розберг вкара само една точка между тях в Австралия и Малайзия въпреки Мерцедес, показващи добър темп квалификация.

Шумахер започва трети на мрежата в Малайзия, но озовал 10.

Браун, казва в анализ на екип в четвъртък, че проблемите са били свързани с получаване на Pirelli гуми да работи при различни условия.

"В Мелбърн (сезон-отварящата), ние прегрят гумите. Той е под контрол в петък, тогава ние развива установката в посока, които не се окажат полезни в топъл условия,"обяснява той.

"В Малайзия, го е направил много работа на практика да се уверете се, че не страдат от същия проблем, охладител условия в неделя спадна ни от прозореца отново."

Браун казва, Мерцедес е твърде тясна "прозорец" за получаване на най-доброто от колата и трябваше да се разшири и строеж в повече толеранс.

"Нашият анализ тъй като Малайзия ни е дал още по-доброто разбиране, и ние имаме планове и действия на място, за да подобрите ни управление на гумите," казва Бритън.

"Ясно имаме разумно бързо кола - ние са показали, че квалификация - и сега имаме да трансформира раса изпълнението ни скорост."

На Шумахер 91st и първия и последния победа до дата идва в Шанхай с Ферари през 2006 г.

"Аз съм никога не имаше много късмет в Шанхай, освен от моя win през 2006 г.; Въпреки това може да промените тази година,"той каза в екип за визуализация.

"В първите две състезания от 2012 г., ние не успяват да поддържат нашите футбол темп в състезанието условия. Ние вече работи интензивно по това, така че да можем да ви предложим нашите фенове силен представление в Китай."

© Ройтерс

Няма коментари:

Публикуване на коментар