четвъртък, 28 юни 2012 г.

Лондон GP изглежда дълъг път извън въпреки hype

Световните шампиони Люис Хамилтън и Дженсън Бътън приветства идеята за Лондон формула едно Гранд при в четвъртък, въпреки че други са скептично настроени дали тя би някога да изберете скорост и стават реалност.

С британската Гранд при на следващата седмица в бърз приближава Силвърстоун спонсори Сантандер съживен дълго уважавано идеята за състезанието в столицата с компютърно генерирани впечатление за това как може да изглежда.

Концепцията, обикновено се считат малко забавно да създадете някои заглавия и Бъз пред годишния раса на страната, е трябвало да се представи по-късно с формула 1 supremo Бърни Екълстоун сред гостите.

81-Годишният Бритън дълго е подкрепено Лондон раса, въпреки, че разходите, логистиката и екологичните проблеми се оказаха непреодолими пречки в миналото.

"Мисля, какво ще направи за туризъм," той казал Таймс. "Е фантастична, подходящ за Лондон, подходящ за Англия - много по-добре от Олимпийските игри.

"Може би ние ще го предни и вложил пари за него," добавя милиардер, който обикновено управлява твърд изгодни по таксите.

АРКА ПРЕПЯТСТВИЕ

Данни, които се появяват в четвъртък представя очевидни и много твърди проблем с коловоза резби чрез монументален Адмиралтейската арка извън Площад Трафалгар.

Това би било много произшествие, чакащи да се случи, като се има предвид, че обикновените трафик преминава през си три тесни арки в един файл и няма начин около нея.

На Макларън бутона, 2009 шампион, каза той обича идеята по принцип все пак.

"Лично, харесвам идеята Лондон Гранд при? Да, още голямата награда във Великобритания по-добре,"той казал Ройтерс. "Но аз не съм сигурен, където е. Имаше говори за използване на Олимпийски стадион, който може да бъде доста много забавно.

"Аз не съм сигурен ще можете да закрият Лондон за Гранд при, но е добра идея," добавя 32-годишният, който все още не е да стъпи на подиумната на дома си награда.

Букмейкъри Уилям Хил са скептично. Те предлагат шансовете на 1/33, че има няма раса в Лондон до поне 2016 г.

"Идеята за Лондон Гранд при е голямо на теория, но на практика ще отнеме голям обем на подготовка и не можем да видите я случва за известно време," казва говорител.

Екълстоун участва в дискусии с бивш кмет на града Кен Ливингстън, на една точка, но дойде до нищо.

Текущата завареният Саймън Райт, всеизвестно запален Колоездене фен, който също е отглежданите на случаен кола преглед в своята журналистическата кариера, изразено квалифицирана поддръжка.

"Аз съм винаги интересуват от проекти, които привличат проекти и растеж," каза той, докато изрази загриженост относно качеството на въздуха и шума.

Възможността за използване на района около новата Олимпийски стадион в Източен Лондон е бил mooted, с една от компаниите на комисиите да поеме съоръжението след игри, говори за поставяне в Гранд при там.

Екълстоун отказано участие в това предложение, когато е помолена от Ройтерс, но е казал, той ще се интересуват от всяко предложение, след като са получени съответните разрешителни.

Хамилтън, на Макларън 2008 шампион и победител в Силвърстоун, също е запален за обща идея.

"I стоеше града и Гранд при тук ще бъде най-доброто нещо в света, най-големите събития," той каза пред Репортери. "Е сензационно.

"Те никога не се приближава драйвери да имат никакво участие при създаването на вериги, но за мен ще бъде много отворени да помогне по някакъв начин, ако те се планира да направи това, да дава съвети на кривите и ъгли и части, ние трябва да бъде преминаване през."

© Ройтерс

Няма коментари:

Публикуване на коментар