понеделник, 9 април 2012 г.

Шумахер, Розберг на протектора внимателно в Китай

Михаел Шумахер и партньора му Мерцедес Нико Розберг надеждата си отбор са намерили решение на техните износване на гумите проблеми и да битка за слава в следващия уикенд голяма награда на Китай.

И двете германски драйвери светели квалификация и погледна много бързо на отваряне на сезона раси в Австралия и в Малайзия, но не успя да скорост и потенциал в точки.

Те са предизвикателство за предния ред на мрежата в двете раси, но завършва със само една точка между тях.

Но шефа Рос Браун вярва, че отборът може да намерили си проблеми на събитието за третата година в Шанхай - където седем време шампион Шумахер ще се бори за си 69-а полюс и 92nd кариера победа.

Браун, каза: "много упорита работа и анализ е извършено обратно от фабриката от нашата печалба, и се надявам да видите тези усилия изплаща дивиденти следващата неделя в Шанхай, с производителност, която отразява възможностите на W03 F1.

"Надяваме, че уикенда ще окаже по-успешна от първите две състезания от сезон, където нашите резултати от състезанието не съответства очаквания след положително начало на двете уикенди."

Мерцедес моторспорт главен Norbert Haug добавя: "на Михаил втория ред, квалифицирани позиции са по-малко от половин секунда от полюс в Австралия и в Малайзия.

"Но на двете събития ние не се конвертира ни футбол скорост в последователна раса производителност в неделя

Няма коментари:

Публикуване на коментар