петък, 6 април 2012 г.

РАЛИ АМЕРИКА ОБЯВЯВА 2012, НИ РАЛИ КРЪСТ СЕРИЯ

Групова фаза на САЩ RallyCross серии, които са определени за 19 май в Ню Джърси автомобилни парк

Рали Америка и Ню Джърси автомобилни парк (NJMP) представлява серия 2012 "Швеция" Рали Америка ни Раликрос, първото събитие на 19 може 2012. Серия RallyCross ни се състои от най-малко четири събития в Ню Джърси автомобилни парк, с други места, за да се добави тази година.

Една година начин спортни серия ни RallyCross, маркирани връщане към графика на Рали Америка след запис. Рали на Америка RallyCross в САЩ за първи път през 2010 г. с 4-серия от събития в Ню Джърси автомобилни парк въведени и работи в тясно сътрудничество с ESPN да RallyCross конкуренцията на популярните X-игри.

RallyCross конкуренцията на NJMP е на функцията конкуренцията автомобили в най-различни от класове (две за две колела) и два класа за всички задвижващи колела коли Прескачане и glide на 5/8 миля пътни курс се състои от настилка на 70 % и 30 % чакъл. Пет допълнения в същото време е в стартовата линия пилотен проект, раса си коли транзитното на високи кратко разстояние, малки скокове, без криви на парични средства, хълмове и преходи между настилка и чакъл функция ще ред нагоре. Всеки автомобил, трябва да се

Няма коментари:

Публикуване на коментар