петък, 6 април 2012 г.

Последно Канавката състезателни шутове извън 2012 сезон с изберете лято събития

Джон Касиди (Бангор, ME) драйвер и Codriver Дженифър Дейли (Келовна, ПР.н.е.) започва последната ров, състезателни Рали сезон, това лято с едно събитие от всяка страна на границата. LDR екип е трудно на работното място на STI си Субару, възстановяване след интензивно, но успешен сезон на 2011 г.

"Раса има постоянно 1999 Рали последно е Канавката, и тази година ние сме в нашата любима събития фокуса избора." "Това лято са две от най-популярните и най-високите rallies в Северна Америка, ние ще натиснете."

Първо е от екипа на Северна главата в Рали Белу des Chaleurs в нови Ричмънд, Квебек. "Бей е една от най-популярните Канада рали шампионат събития". "На масите на страстна фенове идват заедно и някои от най-интензивния периоди в Северна Америка година забавили ни да Белу".

Скоро след Белу е отбора за събитието Начало, Нова Англия Форест Рали кола reprep. "Ние не пропуснаха, горски Рали за последните 13 години, но аз мисля, че Мейн Форест Рали / Нова Англия, ние все още имаме улици Покажи повече скорост на нашата страница." "Ние ползват наистина необработени и трудни фази и допълнителната помощ на всички местни фенове."

Му би искал да благодаря на последния ров, състезателни 2012 партньори за тяхната подкрепа:

Тройна стая грижи, LLC, www.triplecaution.us
DTECH моторспорт, www.dtechmotorsport.com/
Mirraco, www.mirrabikeco.com/

Снимка: Авторското право Мишел Dansereau 2011 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар