вторник, 28 февруари 2012 г.

Ягуар XF Sportbrake брошура изтекъл [Женева авто Покажи]

идентифицирани в брошурата сканирания, на италиански блог. (Това идва след Британската компания, самото шпионски снимка като преди няколко месеца.)

Ягуар Босът Адриан Hallmark изглежда да преместите на компанията от основен съперник на играч ниша, и този модел ще играят ключова роля за Jaguar в Европа, където огромен процент от клас XF търгувани като вагони. (В някои страни, който дори outsell отсрещната страна Седан.) Не толкова много както виждате на нещо истинско, особено зад волана, ние може уверено кажа, че XF Sportbrake да бъде по-добре от последната му превоз на X-тип лиги. Това е защото седана на XF е голямо кола, където X-тип седан и комби са направени предимно от бита на Форд Мондео разочарованието и клас по-долу.

Очакваме двигателите за да включите четири и шест цилиндър дизелови. Всички нови бензин V-6, V-8, компанията също има голяма вероятност от предлаганите. Версии на V-8 се разреза, ние не знаем. Вие сте свободен да salivate в перспективата на Ягуар XFR Sportbrake 510-hp с V-8 версия или 550-кон, използващ XKR-S двигател. Всички колела могат да бъдат показани в следващите няколко години, както то ще бъде представено за този вид XF и XJ.

За съжаление не е вероятно, че всяка версия на XF Sportbrake ще бъдат продавани в Съединените щати, продажба на автомобили са изпарява версии за 5-серия вагон на BMW и Ауди убиването и A6 в държавата и вагон артикулират като почти А4 Allroad А4 кръстосан.

Официален снимки и информация за XF Sportbrake трябва да бъде достъпен много скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар