вторник, 28 февруари 2012 г.

Marussia да пропуснете крайния pre-season тест

Marussia ще пропуснете на формула 1 крайния pre-season тест в Барселона тази седмица защото си нов автомобил не е задължителен краш-тест, руски, лицензирани отбор, каза в понеделник.

Marussia, бивш Богородица Racing, казва MR01 коли са се провалили окончателното изпитване след преминаване на 17 предишните.

Съгласно новите правила, въведени този сезон коли трябва да са преминали всички изпитвания на 18, преди да им е разрешено да се изпълнява в pre-season сесии.

"Екипът няма да да участва в крайния pre-season тест в Барселона по-късно тази седмица и ще вместо това се съсредоточи усилията си върху повтаряне на теста, катастрофата в края на седмицата," казва Marussia декларация.

На основата на британците отбора драйвери са Тимо Глок на Германия и френски новобранец Чарлс снимка, който има нужда от много пробег колкото е възможно.

Само Marussia и HRT все още предстои да представят своите нови леки автомобили, въпреки, че HRT, каза в уикенда че им на е накрая преминали изпитванията за катастрофата. Те не са каза, дали те ще тества, обаче.

20-Раса сезон стартира в Австралия на 18 март, което означава, че Marussia ще бъде завъртане в Мелбърн с договори с кола, след изпробване на своите 2011 една в Барселона миналата седмица, при положение че издържат успешно изпитването.

Отборът, който е направил си дебют като Богородица през 2010 г. все още предстои да резултат точка във Формула 1.

© Ройтерс

Няма коментари:

Публикуване на коментар