вторник, 28 февруари 2012 г.

Kenseth преживее огън, дъжд да спечели Дайтона 500

След дълги дъжд забавяния и изрод гориво пожар злополука, Мат Kenseth оказа като шампион на Дайтона в понеделник, стопанство извън Дейл Earnhardt младши на крайния скута да спечелят инцидент, пакетирани раса под floodlights.

Kenseth, в Форд, е подпомаган от съотборника си Roush Фенуеи Грег Biffle, който забавяне на Earnhardt безплатно в НАСКАР сезон отварящата преди той накрая е предаден и пресича линията на трето място.

"Аз трябва да благодаря на Грег, ние работиха заедно наистина добра всички ден дълго. Той има много бърз кола всички ден, както и,"Kenseth каза пред Репортери.

Победата е Kenseth на второ в състезанието след триумф му 2009 и шести път през последните осем години, че 500 е приключило с повърхностно зелено бяло проверка, които добавят два допълнителни обиколки.

Kenseth поврежда превозните средства от pre-race фаворити, Карл Едуардс и Тони Стюърт, сграбчи твърдо дръжката на състезанието след няколко коли забил в 188th скута.

Earnhardt, 2004 Дайтона победител, прави реална тласък да се изградят напред в крайния скута, но не можа да намери място за да получите последните Kenseth, борещи е в ранните етапи на състезанието.

"Ние имахме доста проблеми и почти завършва една обиколка надолу. Момчетата е голяма работа, макар че, те никога не се паникьосват и аз мисля, че ползвал деня по-защото те не ме чува по радиото с моето радио проблеми,"Kenseth добавя.

Състезанието е отложено от неделя, дължащи се на дъжд а след това за още седем часа в понеделник и завършва в почти 1 часа сутринта местно време.

Това е първият път на НАСКАР събитие е стартирана през нощта а не на неделното.

ФЕНОВЕ НА ВЪЗНАГРАДЕНО

Невероятният пожар също забавено производство, когато колумбийски Хуан Пабло Монтоя удари струя сушилня камиони, превозващи резервоар за гориво, предизвиква голяма експлозия и водещи до две час, пет минути закъснение, докато курсът е разрешение за окончателно 40 обиколки.

Но на хиляди фенове, които събота през всички неприятно закъснения са възнаградени с вълнуваща надпревара, която е била все още пакета до самия край.

Състезанието започва през хаотични начин с маса сблъсък на само втората обиколка, която приключи надеждата на някои от най-големите имена на верига.

Пет - пъти НАСКАР шампион Джими Джонсън и debutant Даника Патрик, са включени в пет кола инцидент.

Произшествието се случи, когато Елиът Sadler избута в гърба на Джонсън, който се върти около с хаотични резултати в полето плътно опаковани.

Патрик, просто третата жена в категорията "много американски раса," е заловен в backwash.

Тя се връща в гаража за да поправите повредата след й трети катастрофата на седмицата и Спояването на колената 66 да премине през формалната необходимост да го завършат на състезанието.

Джонсън, който печели 500 през 2006 г., не може да се върнете на железния път и е намален до ролята на разочарован зрител.

Миналата година победител, Тревър Bayne, Курт Буш и Дейвид Ragan също е релсите и последното е seething през ранната инцидента.

"Това е нелепо да седя около това време за Дайтона и на първия скута за някой да бъде шофиране, безрасъден като независимо, причинени, че някой е трябвало да я," Ragan fumed.

© Ройтерс

Няма коментари:

Публикуване на коментар