вторник, 28 февруари 2012 г.

Антоан l ' Estage и Натали Ричард, определени за битка в Ozarks

Квебек драйвер, Антоан l ' Estage (от Сен-Жан-СУР-Ришельо) и навигатор Натали Ричард (от Халифакс, Нова Скотия) глава към Salem, Мисури за силно конкурентна Рали 100-Акра гора, около 2 от серията Рали Америка. Решителна победа в Квебек отваряне на около Канада рали шампионат две седмици преди и на второ място в Мичиган, резултат от уикенда, които сега Rockstar енергетика напитка дуо лов за Северна Америка и Канада Рали титлата.

"Този уикенд ще се забавляват със запален конкуренцията." В допълнение към нашия обичайни битка с бившия британски шампион Дейвид Хигинс ние ще се редовни Кшищоф Holowczyc, свързани с Кен блок и топ Рали Дакар. "Може в крайна сметка най-голямата битка на годината!""задействат акции l ' Estage, който добавя," ще за първи път на x. Джон чакъл с нашия нов Мицубиши Лансер еволюция VI (Буфом) винаги много надеждни коли изгражда ни и аз смятам да се използват за изпитването за ускорено и затруднено пътища. "

Майката Природа понякога teases конкуренти със сняг и се очаква Мразовито условия на това събитие, а именно по-сезонни прогноза, е отборът с най-добрата линия на Йокохама гуми независимо от пътя оборудвани.

Ако техният дял на успеха на това събитие в миналото настоящ канадските и Северна Америка шампион, Антоан l ' Estage и Натали Ричард.

Ние печели този Рали миналата година и са второ през предходната година. Имахме доста добър старт този сезон и ние сме убедени, и двете от които този уикенд в Мисури продължава да "надеждни пътнически Ричард." L ' Estage Ричард най-скоро печели серии 2010 Рали Америка по пътя за да претендира за трио от Северна Америка заглавие и са второ място в серия американски миналата година.

Rockstar енергетика напитка екип планира да се освободи няколко видеофайлове по време на събитието за уикенда. Връзките са на съответните Facebook дуо (Антоан l ' Estage Рали Натали Ричард)

Няма коментари:

Публикуване на коментар