четвъртък, 28 юни 2012 г.

Парникови превзема клас подиумната в STRP Рали 2WD

Крис парникови и открива Брайън Джонсън, са били митинг в Wellsboro, Пенсилвания, Съединени американски щати отново в действие отново в Susquehannock пътека производителността. Отборът notched впечатляващ 3-то място в националния клас 2WD, тяхната първа foray в новата турбо Додж neon, SRT4 и Роза до 4 място в шампионата точки.

Етап на петък, спонсориран от управлението на отпадъците, например, са отличен Старт за Крис и Додж neon SRT4 и отбора се връща в първата услуга на трето място в 2. Вие сте направили не грешки и гума, раздробяване скали, подслоняват порази другите конкуренти. Поставя дори невероятно 9 общо-доброто време за SS3, ако голям брой на участниците на всички колела.

Смееше в събота тимът в гората и завтече фазите на тесен, бърза, технически, които STPR е известен. Крис и Брайън stayed бързо и чисти и EBC никога не бил засегнат neon SRT4 спирачки Додж толкова, колкото hiccup в рамките на ден. Денят, завършва с няколко глава преминава багерни Inc специални мръсотия срещу Нисан Силвия Рос и Алън Скот.

"Ние знаел, че това не е просто събитие, тъй като ние трябва да се използва за новата кола," казва Крис след събитието. "Това събитие е много бърз, тесен и трябва и има много начини за бедствие тук". Имахме толкова много етап мили, като е възможно и win, доколкото е възможно опит отчет. "Но Кацнахме чисти и да не драскотини на колата, всички уикенд и нашата сметка е Подиумната завърши срещу някои от най-добрите 2WD конкуренцията, STPR отдавна са имали."

Брайън Джонсън също е много доволни удовлетворени на изпълнението. "Има много време уикенд...""Като цяло не можем да бъде щастлив!"

Отборът пътува до бетел, Мейн, Съединени американски щати за 5 кръг на национално първенство, Америка митинг в Нова Англия Форест Рали. Това ще бъде все още друго ново предизвикателство, като екипа за RallySport на невестулка никога не взе участие на бърз, необработени сцените, NEFR за известно е. Крис е убедено в отбора да поставите начин добре в Мейн. "Ние нашата първа събитие на сцената, че на не само идеални нива на"практика"са завършени, както и ние е дом на подиумната." Сега си до Нова Англия гора, където очакваме все още да бъдат по-бърз! "

EBC спирачки, maddog STS, O'Reilly ще Крис, Брайън и невестулка RallySport отбор автомобилни части, злото овце моторните спортове, Silco, противопожарна защита, модерна производителността и JayRacing.com да благодаря за подкрепата си продължително.

Фото концерта Нейт Michals

Няма коментари:

Публикуване на коментар