петък, 29 юни 2012 г.

2013 Тойота Авалон получава хибрид версия

Когато Тойота въведе своята нова Авалон по време на авто за Ню Йорк, Покажи през април, е бързо да ни кажете две неща: един, възниква от на компанията Calty дизайн студио, дизайн на разделението между Нюпорт Бийч, Калифорния и Ан Арбър. И двама, 90 процента от нейните части се черпи от Съединените щати, което завършва с общото събрание в Джорджтаун, Кентъки. Авалон, ако слушаш Тойота, е sweetheart на Америка. Японски производителя няма да кажете ни, обаче, е специално как той би ядат.

Ние казано че новите Авалон ще получи двигател V-6, но това е степента на предаване на части. Сега имаме нова информация за двигатели с V-6, както и втора версия на предаването.

Авалон ще бъдат оборудвани със същия 3.5 литров V-6, са проектирани за 268 К.С. и 248 lb ft на въртящ момент, който живее под капака на предишни Авалон. V-6 ще продължи да се чифтосали с шест скорост, автоматично с ръчен режим. Тойота твърди 0-60 пъти точка 6.9 секунди, въпреки че последните Авалон, ние се проверяват с този предаване, направени в точка 6.6.

По желание трансмисии ще бъде бензин електрически хибридни система, която е по същество същото като тези, които работят в хибридните, Camry и Lexus ES300h

Няма коментари:

Публикуване на коментар