петък, 25 май 2012 г.

Ламборгини на последните марка приложение: "Хуракан"

Само няколко месеца след подаването й марки за Urus (възможно име за си концепция SUV) и Деймос (все още unassigned), Ламборгини добавя Хуракан закъснение в неговия портфейл. Хуракан, както можете да се досетите, вероятно е испански за "урагана."

Не само основно английски се заемат непокътнати от испанската дума, но испанците я е от древни майска Стела митология, Huracan е Бог огън, вятър и бури. Това квадрати с Ламбо достатъчно добре в последните подаването на Деймос, която е древна гръцки Бог терор и страх. (Това е невероятно лош задника име за кола). Ние знаем, че не е лесно да се свържете с бикове в името на друг, но това не попречиха на бюро за изследвания на Ламборгини с писател и режисьор, разравяне исторически бик или писател и режисьор в миналото.

За разлика от някои automakers Ламборгини не играе с търговската марка или да представи документи, всеки път, когато потенциално знак добре в групи. Какво адвокати са предназначени за използване, на компанията почти винаги поставя да работи, дори и само за концепцията колата. В този момент, можете да чудите какви планове Ламборгини името Хуракан и Деймос. Моят предположение? Значка Urus ще изпращат на концепцията версия на SUV с Деймос и Хуракан, отидете в производството на SUV и Галярдо. (Името на което е предназначено за превозното средство, ние няма да дори спекулира.)

Използвания тест: 2012 Ламборгини Aventador LP700-4First устройство: Ламборгини Галярдо Галярдо Spyder Bicolore и PerformanteComparison тест: Chevrolet Corvette ZR1 срещу Порше 911 TurboWe разбира се, обаче, че Ламборгини планира да запази си владетел, само три коли, след като SUV пристига. Дори ако това означава Деймос или Хуракан

Няма коментари:

Публикуване на коментар