петък, 25 май 2012 г.

Мерцедес отваря първия търговски отношения AMG само в Пекин

Китай не е идеалното място за автомобилистите бързо: претоварване, много скорост фотоапарати, и когато оставите градски центрове, хората не очакват да бъчва покрай пътища, при скорости, трикратно цифри. Въпреки това, Китай е идеално място за продажба на мощни автомобили: предприемачи на страната се гордеем на техния успех и се наслаждавайте на неговата демонстрация. Не е чудно, Мерцедес-AMG се счита за Китай, един от нейните най-обещаващите и най-бързо нарастващата пазари.

Нови магазин в Шик търговски център на AMG Sanlitun село, северно от Пекин е в света първият самостоятелен AMG търговец, който не е вграден в редовния Мерцедес-Бенц дилър. Това гарантира, че потенциалните купувачи не Препъне пешеходци клас b или умни автомобили. Бои и вътрешните елемент проби се насърчават да изразят си лични вкус. Много съвременни архитектура е свободна от всякакви исторически референции и по този начин осигурява чудесен контраст на SLS AMG и ретро изглеждат наистина ретро Geländewagen AMG.

Сравнителен тест: изпитване за 2012 BMW М3 Coupe, 2012 Мерцедес-Бенц С63 AMG CoupeInstrumented: 2011 Мерцедес-Бенц G55 AMGComparison тест: 2011 Астън Мартин V12 Vantage – 2010 Ауди R8 5.2 FSI V10, 2011 Ферари 458 Italia, 2011 Мерцедес-Бенц SLS AMG, 2011 Порше 911 турбо SMercedes-AMG сега работи 195 пазара в 18 страни; в бъдеще ще бъде по-скоро в Пекин. Има връзка между стандарта и хранилище потребителски AMG Бенц дилъри: AMG магазин предлага поглед дизайн персонализирани програма. Тези продукти могат да бъдат поръчани по конвенционалните модели на Мерцедес-Бенц, но тяхната точка на цените ще бъде достатъчно, за да запазите настрани.

Tags: AMG, Мерцедес-AMG, Мерцедес-Бенц

Няма коментари:

Публикуване на коментар