понеделник, 9 април 2012 г.

За подготовката на предстоящото Роудстър F-тип, Ягуар демонстрира класически C-, D- и E-типове в Ню Йорк, [фото галерия]

Ягуар на първото шоу на Ню Йорк автоматично включва обявяването на нов тип f Роудстър, след което три вида f предшественици glowed за swank ресторант в Сохо. Бяхме там, прекалено, но е трудно да отида вътре с красоти, паркирани извън.

На изложението бяха 1952 Ягуар К-клас, десетата пример построен 1956 D-тип 44, построена от този зашеметяващ автомобил. Оценена стойност: 2,5 милиона долара за C-тип и 4 милиона долара за D-тип.

И сега са в колекцията на музей на автомобилните Simeone 65-коли във Филаделфия и двата говори в 12: 0 Зебринг на ден. К-клас е изпълнявал през 1953, с Шъруд Джонстън и Боб Уайлдър автомобил; D-тип състезания през 1956, Боб Sweikert и Джак Ensley. И двете машини за трети, поставени в техните състезания.

В допълнение към статичното C- и D-типове, Ягуар участниците бързо jaunt около блока павирани алеи проправи частна собственост върху 1967, E-тип. За около $ 100 K, E не е толкова важно като (c) и (D), но това не разбира е по-красиви. Проверете всички три в галерията с по-долу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар