понеделник, 9 април 2012 г.

BMW обяви дълго-междуосие F30 3-серия за Китай, [Пекин авто Покажи]

Дълги междуосие Разтягане машина (отгоре) тънък в сравнение с редовния кола (по-долу).

BMW обяви на опъната версия на своята нов F30 3 серии седан за Китай. Колата ще направи си дебют през 2012 г., Пекин авто Покажи по-късно този месец.

3Er taffy сила на 4.3 инча, с повечето, ако не всички мястото за задните места, идеална за земята, където девизът на BMW също може да бъде крайната шофиране машините за други хора. (Китайски хора предпочитат да се движи около инструментите и този нов модел ще се присъединят към другите Китай, ЛЕВ BABAUTA, изключителни 5-серии в колата показва в страната). Междуосие на дълго 3-серия ще бъде достъпен в конфигурацията на 320Li, 328Li и 335Li. крайните две трябва да присъстват същите двигатели, ние виждаме в нашите редовни дължина 328i и 335i: 240-кон, 2.0-литров турбо четири и 300 hp, 3.0-литров турбокомпресори вмъкнати шест. По-мощни, 181-кон версия на турбо 4 ще използва 320Li. 3 ActiveHybrid, междуосие на редовно ще направи своята дебют в Пекин, също, но ще се продава по целия свят. (Научете повече за хибридни може да бъде намерена тук.)

Докато BMW не е издал по-разширени функции на 3′s, снимки в галерията с по-долу, показват, че той ще получи суета задната огледало с четене на светлини, сладко "L"-с парче на хром по C-стълб и вида на бъде контроли, за да се преместите в предната пасажерското напред и встрани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар