четвъртък, 5 април 2012 г.

Цените са 2013 Субару Купа BRZ от $26,245 с шест скорости ръководство [Ню Йорк авто Покажи]

Субару разкрива накрая цените за Купа за спорт задното колело за устройство: BRZ 2013 г. ще започне на $26,245 за базов модел премия с 6 скорост ръчна предавателна кутия. Вход за BRZ е малко по-висока от тази на неговата близост близнак, FR всяко 2013-S, която започва от $24,930. Разбира всяко маркиране търговец да предаде на BRZ действителната цена, които са в още по-високо, като се има предвид, че Субару има относително малък брой автомобили за пазара на САЩ.

Премия за Субару цена за всяко да е повече от едно високо ниво на стандартни съдържанието на BRZ. Навигация на екрана за докосване и HID фарове са две основни характеристики, липсващи в FR-S стандартно оборудване; Всъщност и двете липсват от опциите на работния лист и този автомобил. BRZ Лимитид, дори любител започва с $28,245 и добавя кожа и Alcantara места повърхности, загрята седалки, двойствено зона климат контрол, светлини против мъгла, keyless достъп с бутон Старт и задна заоблени. Точно както FR-S е 6 скорост автоматично с монтирани на волана гребло разрастване; Тя ще установи ви обратно $ 1100 премия и ограничена.

Ние предлагаме всяко ентусиаст от около $ 26 K записването дупка в своята или си джоб силно смята, plunking, сума за BRZ

Няма коментари:

Публикуване на коментар