петък, 6 април 2012 г.

Форд синтез 2013 цени спиране, стартиране, система на $ 295, поддържа останалата част от стойността на автомобила тайна

Синтез за нови Форд от 2013 г. ще бъде първата приемаме седан nonhybrid оферта двигател Старт стоп система. Този компонент ще бъде само на превозни средства, оборудвани с EcoBoost 1.6 литров четири цилиндъра и сега ние знаем, че ще бъде $ 295 опция.

Системата за спиране на автоматично стартиране автоматично спиране на двигателя, когато превозното средство идва с разхода на гориво на спиране, когато в противен случай ще работи и след това противопожарна отново двигателя, когато е време да отидем, обикновено, когато водачът напуска стъпалото спирачния педал. Форд твърди, че тази система ще се увеличи ефективността на горивата с 3.5 % в общо, както и тези с до 10 % в град за управление.

Хубаво е Форд споделите с нас на цената на тази възможност, но това, което сме наистина искате да знаете, е, че цената на цялата кола, няколко Форд изглежда, че искате да запазите. Ние очакваме с нетърпение да базовата цена до текущия машина $ 21 500 Съединените щати стикер или еквивалент на около 73 системи начало за двигателя на спиране.

Tags: Форд, Форд синтез, икономичността

Няма коментари:

Публикуване на коментар