петък, 6 април 2012 г.

С второ място на митинг в 100 Акра гори олово Хигинс разгънат точки

Субару Рали отбор Юнайтед членки драйвер от Дейвид Хигинс, Рали Америка национални шампион, олово му 2012 първенство точки с второ място на митинг в 100 Акра гората значително разширява. Събитието, което да спре още повече влияние о ' Хигинс второ място точки-замятане може да Хигинс две основни сезон дълго съперници. Рали Америка повече от 100 км изключително бързо и плавно чакъл, заемана от в подножието на планините Ozark Мисури съдържат митинг в 100 Акра Уудс, кръгли две от национално първенство 2012. Отнема BFGoodrich гуми, Субару WRX STI Рали кола fogged Хигинс, заедно с навигатор Крейг обърна, 2012.

Събитието с три начин дуел с Антоан l ' Estage, неговият арка съперник в рали шампионат на Америка, както и Кен блок, пет пъти победител от 100-Акра гори Рали започва Хигинс. Триото е отделено от няколко секунди, след като изпълните първите три етапа, когато l ' Estage напускат завършен Рали с механично проблем, просто блок и Хигинс в ожесточена битка в предната част на опаковката.

Сухи условия означава издание за тази година, която е 100 Акра Уудс Рали много Дъсти въпрос и Хигинс е забавен значително чрез обесване прах, тъй като ветровете разсеяни нивата на вечерта. Хигинс завършва на първия ден на конкуренцията блок 18 секунди зад победителя.

От събитието и наясно, че това поле не се изисква поредици на пълната Рали Америка първенство съперници l ' Estage с Хигинс изпълнителния първенство, Хигинс е подходящ подход за баланс между улова и достатъчно внимателно, за да се осигури край твърда Подкарай които биха нето на ценни световното първенство точки в посока за поддържане на сигурността. Хигинс разрешена на прободни гума, блок е претърпяла на ден две и разликата е в състояние да кратко на олово. Враждуващи водачи са били разделени от малко повече от 12 секунди на пътя в последните два етапа на вечер на движението. Последният тласък от Хигинс е обаче е възможно, като Хигинс, по пътя, зад блок екзекутиран прах, висящи блок е настъпило и е принуден да се забави значително и евентуално да приема плътен второ място като цяло.

Няма коментари:

Публикуване на коментар