петък, 2 март 2012 г.

2013 Бентли Mulsanne изпълнителен интериор носи екрани, iPads, [Женева авто Покажи]

Бентли континентален линия в състав и Mulsanne са два напълно различни точки: по-малко континентален се продава като спортен и съвременни, докато повече Mulsanne е предназначена за услуга на клиента традиционните Бентли, който притежава акции на Холандска източноиндийска компания. Последен ястия от torquey и super-smooth 6.75 литров V-8, която продължава за период от време, когато Бентли Rolls-Royce rojsy с по-малка решетката обратно десетилетия. Присъщо клиент Mulsanne е по-консервативна от континенталните драйвер.

Но това не значи, те си Luddites. Докато броят на собствениците на Mulsanne са предпочитани с драйвера, те са свързани, и следователно производител заяви, че идеята, че поставя да легне той е преди това какъв "изпълнителен вътрешни концепция е среща с предимно положителна обратна връзка. Сега той се оглавява за производство през 2013 г., предложената клиенти, които са допълнителни разходи спецификации "Театър" или "iPad".

"Театър" е спецификация на избор за тези, които могат да си позволят да не мислиш за работата на време на пътуване. Opt. задни кабина с екран на екипировки високо-def води, 15.6 инч център и две отделни-8.0-инчов екрани инсталиран в задната част на фронта подглавниците. Ако задната пътниците трябва да работят по пътя, обаче, Apple Macintosh компютъра е инсталиран в отделение и използва голям, централна екран. Туин USB портове позволяват на потребителите да изтегляте филми, музика и документи в системата, докато се постига чрез включени iPod Touch кормилото със специални приблизително Бентли кристал Шампан Флейти и хладилник в колата, също са включени. Последно има стая за охлаждане на парче флакони граф на Шампан, точно това, което трябва да бъде "отпочинете в стил," съгласно прес съобщение.

Спецификация на "iPad" се създава две iPads и някои клавиатура тави пикник на предната zvukogrammy; те разполагат в натискането на бутон. И двете задни пътниците могат да работят, сърфирате в Интернет или възпроизвеждане на музика и игри. Също така може да зададете няколко опции за тези получени Mulsanne, като яхтата стил дърво или 21 цолови колела, но пресата не споменава красива handcrafted humidor, запалка или Пепелник. Времената се менят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар