вторник, 28 февруари 2012 г.

Ягуар XKR при Lyonheart K плаща почит на E-тип, актуализиране на Vizualtech Growler (E)

Миналата година, Робърт палмово класически 50-годишнина на растението каза може би най-красивите кола някога прави, Е на Jaguar-тип, Vizualtech дизайн, Growler E ретро клас. Growler според сведенията е създаден под покровителството на Комисията анонимен швейцарска бизнесмен, но сега обявяването вижда кабината, вероятно се отправят към производството, макар и с някои България и ново име: Lyonheart K.

Името не е всичко, което е нов, тъй като k е модифициран леко Lyonheart изглежда по-агресивен и по-малко подчертано ретро. Четириъгълна овална, прожектори, (който тип шапка към чифт на оригинални е овална лампа) е изчезнал заменя семпла, облечен единици и вентилационни отвори зад предните колела дебел, имат по-драматични седем.

Колата ще се основава на Ягуар XKR и с персонализирана версия на този автомобил 5.0 литров с турбозахранване V-8 550 HP и 502 lb ft на въртящ момент. (Властта е надолу от иск 600 Growler). Продукцията е идентична с XKR-S; Ако не купува, prepped двигател с pre-Lyonheart изглежда да има, най-малко, това ще отнеме XKR-S ECU програмиране. Lyonheart също се смята за претегляне значително по-малко от XKR-S не така реално k трябва да е бърза, Lyonheart твърди, че той ще Sprint 60 само 3.7 секунди и топ от 186 mph. последната цифра отговаря на XKR-S пределна скорост.

Е уникален за само няколко, Lyonheart скритите части, Ягуар части, Оскубани от споменатите СК. Робърт Palm оправдава цена $660,000 k, погледнете хипер-изключителност

Няма коментари:

Публикуване на коментар