вторник, 28 февруари 2012 г.

Очакване като WesBank супер сериите стартира

Откриването кръг на тази година WesBank супер серия на Zwartkops канал в събота провежда всички очаквания и несигурност, свързвани нормално с първото събитие от годината.

Нов дълго извънсезонния също пожари нагоре ентусиазъм за отварящата тръба с конкуренти и ентусиасти, сърбеж да се върнете в действие. Silly сезон и музикални столове, свързани с извънсезонния помага на lull гориво очаквания и драйверите и допълнения, които пристанищни заглавие стремежи и ще се търси да бъде бързо, стартовата блокове.

WesBank супер сериите отново ще следват изпитан и тествани формат със седем категории на национално първенство, правят битка през целия сезон. Седан кола действие ще дойде чрез Bridgestone производство на коли, V8 Суперкарс и Engen VW купа, която тази година не далеч със ветерани заглавие за драйвери на възраст над 27.

Singleseater отряди са catered за формула VW и формула Midas 1600 с две колела действие, отново идващи от Supersport 600 и Superbike 1 000. Форматът предвижда уикенд на разнообразни действие за всички предпочитания и има малко от за всекиго по нещо.

Джордж Nyabadza, главен мениджър маркетинг в WesBank, каза на 2012 сезон е сигурен да възбуди нарастващата легион на моторни състезания ентусиасти, които следват серия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар