вторник, 28 февруари 2012 г.

TechArt Announces тяло бита, изпускателна система за Порше 911 991-Gen [Женева авто Покажи]

Нов Gen Порше 991 911 е бил за продажба за известно време сега, това означава не само приложенията за нападение на установените Порше опции (ние се вече водещи първият концерт на групата), но свежи култура от линеен, модифицирани и/или естетически обновения 911s, създадени в света тунери. И така тук ние сме: един от най-известните manipulators на Порше, Techart, обяви нови допълнения към най-новите Карера и Карера бита за s. дебют на следващата седмица в Женева автоматично показване.

Techart лечение, планирани за показване включва две части предни заоблени с интегрирани разделяне, фиксиран задна крило, задни Дифузорни, декорация пиеси за фаровете и страничните огледала и изпускателната уредба с активни клапани. Компанията обещава 20 или 21 цолови колела в няколко проби.

Вътрешността могат да се монтират в душата чек писател; Женева модел с черни кожа, Alcantara и punctuated от последователни цветове шиене на тялото. Вътрешно материал, показани в камък черна или жълт, и има някои въглеродно влакно там, прекалено. Звуци за право.

Няма коментари:

Публикуване на коментар