вторник, 28 февруари 2012 г.

Щетите завършва на Rattray дял надежди

Травми от катастрофа този уикенд са приключили Южна Африка Tyla Rattray надеждите на печели първенството на AMA Supercross тази година.

Rattray е водещ първенството по-рано този месец, но футболистът и спинална вреда ще запази го от седалката за най-малко amonth.

"Той е натрошен си крак, мисля."

Година е 1999, и ние бяхме на нашия начин да където Tyla Rattray е седи на железния път, clutching си долната част на крака. Пророчески wordswere, изразени от неговите механик, треньор, наставник и (по-късно да бъде) втори баща Уейн, преди да сме дори достигна злочест конник.

"Как може да ви кажа, че от тук?" Попитах.

"Защото той не станах още," дойде отговора.

Тази сух Забележка е издадоха matter-of-factly, без драма. Както излиза, е Уейн, и какви ви репортер научава че daywas, че тази фраза доста много са сумирани на Rattray подход към състезания. През цялата си кариера той е претърпяла някои могъщата мръсотия Байк poweredbody slams, но и той доказва, че нищо от proverbial пара влак, идващи обратната посока може да попречи himfrom облицовка в стартовата порта. Той веднъж всеизвестно буквално разлее сълзи и трябваше да бъде подпомаган в своята раса Джърси от afterdislocating си майка му рамената няколко дни преди състезанието, но я gritted, върху железопътната линия да спечели GP Белгия в Neeroeteren.

Южна Африка водачът е направена от stout неща. Когато той спадна трудно по време на определящите състезанието в кръг 4 от Supercrosschampionship на AMA серии и определи мъртви все още, следователно, hush произхожда над Overstock стадион в Оукланд. Световната му cyber незабавно wentablaze, със съобщенията за изпичане във всички посоки, че популярен Kawasaki водачът е сериозно ранени. Mystifyingly служителите allowedthe раса да продължи около преобърната водача и то е само след приключване на определящите състезанието, че Звездичката медицински crewcould кошница Rattray изключване на тялото дъска.

За agonising няколко часа, е ценно малко под формата на възникващите новини, но накрая новини започва през, Богу, hewas относително добре, в сравнение с видения, че очите на катастрофата може да са отгледани в ума. Той е претърпяна тежка concussionand малка разрушаването на C7 прешлени, само по себе си да се slighted, но освобождаване пак след катастрофата, които могат да имат много по-зле turnedout нищо.

Rattray е достатъчно добре, за да лети начало в неделя а ще бъдат друго задълбочено проучване в понеделник. Очакванията са, че той willbe действие за някои четири до шест седмици, която Изчертава определена линия под неговото Supercross първенство предизвикателство за 2012. Поради на thefact, че той (буквално) е брои за това събитие той е спадна до петия в AMA Supercross класиране.

Няма коментари:

Публикуване на коментар