вторник, 28 февруари 2012 г.

Дайтона чуруликане на водача от неговата седалка

НАСКАР драйвер, Брад Keselowski причинени онлайн се по време на понеделник на забавено Дайтона 500 раса от tweeting от колата му и натоварва над 100 000 Twitter последователи в процеса.

Keselowski осчетоводени снимка на неговата изглед на инцидента, където струя сушилня камиони запалват грандиозно след е ударен от колумбийски Хуан Пабло Монтоя с 40 обиколки остава.

28-Годишният драйвер също tweeted бързи реакции при инциденти в състезанието и споделени си телефон със сътрудник-драйвери по време на прекъсване за двучасовия като песента е почистено от машината.

Повечето професионални спортни забрана конкуренти от tweeting по време на събития, но НАСКАР, искат да направят земя в социалните медии, е взела по-малко ограничителни отношение.

Драйверът на Додж се възползва от няколко прекъсвания в състезанието да актуализирате последователите му.

Keselowski интерактивна подход не е само е хит с хиляди фенове, които следват си чуруликане но своите съперници одобрен.

"Това е как е Брад. Финалист за Купата Дейл Earnhardt младши, това не е това, което той прави и това, което той обича,"каза пред Репортери.

"Аз помислих, че е доста забавно".

Keselowski завършва 32nd в състезанието, печелят с Мат Kenseth след участие в група сблъсък закъснение в състезанието.

"Нищо можем да направим там... никога не вижда корабокрушение, докато бяхме държач дълбоко," той tweeted.

© Ройтерс

Няма коментари:

Публикуване на коментар