вторник, 28 февруари 2012 г.

Стоунър-бързият в Сепанг тестове

MotoGP световен шампион Кейси стоунър на Австралия учредява ритъма на вторник Хонда допълнения доминира откриването на втори кръг от pre-season изпитвания на новия 1 000cc велосипеди в Сепанг.

Един месец след вещества полето тук, в по-ранни изследвания--и две седмици след става баща на Бебето момиче--стоунър се завръща в Малайзия веригата да се появяват най-отново като допълнения битки срещу хлъзгави пътечката и тропически топлина.

Стоунър, чиято най-бърза обиколка във вторник е 2 минути 1.761 секунди, каза, че е доволен от допълнителните бит на въртене и теглене на новия мотор.

MotoGP е преминаване тази година до 1 000cc двигатели, от миналата година 800cc велосипеди.

Тази седмица три дни изпитване, която следва, в кръг от опити в Сепанг по-рано през февруари, са дали най-допълнения, първи възможности, за да изрежете хлабав срещу класа конкуренция и адаптиране на техните машини.

Но стоунър каза, следобедно порой разочаровани си надежди за сортиране на проблем с кряскам в своя мотор.

"Промяна в кряскам проблема. Днес е малко от загуба на време,"каза той.

Стоунър е единственият водачът да зададете един ред-2.0 минута обиколка в първия изпитвания на тук в началото на февруари въпреки повтарящи се болки в гърба произтичащи от предишното вреда.

Му съотборник Dani Pedrosa на Испания е втория вторник с време от 2:02.005, последван от враждуващи съотечественик и Ямаха конник, Хорхе Лоренцо в 2:02.436.

На Лоренцо съотборник Бен шпиони е четвърти по 2:02.819, американски Ducati ездач Ники Хейдън е шестият в 2:03.132.

На Хейдън Ducati съотборник, няколко световна шампионка Валентино Роси, регистриран осма-най-време на 2:03.245 и по-късно се оплака от коловоза условия.

"Това е лош ден. Състоянието на железния път е много хлъзгави, защото е имало автомобил раса миналата седмица,"казва италиански.

Pedrosa твърди, някои напредъка в инсталация и двигателя управление на шаси, но също и се оплакват тропически топлина, с което се прави езда твърд.

По време на първата изпитвания преди четири седмици новата 1 000cc машини са чувствително по-бързо от миналата година 800s, искри известни опасения от допълнения над безопасността.

Изпитване завършва четвъртък и е последван от окончателно три дни сесия на Jerez съединение в Испания, началото на 23 март.

Сезон официално стартира 8 април в Катар.

© Сапата - AFP

Няма коментари:

Публикуване на коментар